خانه / دسته‌بندی نشده / مهاجرت کاری به آلمان

مهاجرت کاری به آلمان

اگه میخواین مهاجرت کاری به آلمان داشته باشید و آینده خود و فرزندان خودتون رو تغییر بدین، پس این مطلب رو بخونین. در صورت دارا بودن مدرک کارشناسی به بالا از یکی از دانشگاه های کشور، در کمتر از سه ماه ، ویزای کار آلمان رو دریافت کنین. آنچه درباره مهاجرت به آلمان از طریق کارباید بدانید!

روشهای مهاجرت به آلمان از طریق کار

  1. ویزای جستجوی کار (Job Seeking Visa)
  2. ویزای کار (Blue Card)
اقامت در آلمان از طریق کار

اقامت در آلمان از طریق کار

  • مهاجرت به آلمان از طریق ویزای جستجوی کار

ویزای جستجوی کار یک ویزای شش ماهه برای یافتن شغل در کشور آلمان هستش و در صورتی که بتونین یک قرارداد کاری در این مدت منعقد کنین، ویزای جستجوی کار به ویزای کاری آلمان تبدیل خواهد شد. ویزای جستجوی کار آلمان فقط متعلق به اقامت موقت متقاضی هست و کسی نمیتونه همراهش بیاد.

خصوصیات متقاضی ویزای جستجوی کار در آلمان

  1. فارغ التحصیل رشته های مورد نظر کشور آلمان
  2. سابقه کاری مرتبط
  3. تسلط به زبان آلمانی یا انگلیسی به منظور برقراری ارتباط
  4. شناخت کشور آلمان
  5. آشنایی با شرکت های مربوطه

مدارک زیر رو تهیه کنین و برای اخذ ویزا در سایت سفارت آلمان برای گرفتن وقت سفارت اقدام کنین. تقریبا حدود دو ماه پس از ارائه مدارک ویزای شما صادر میشه. در صورت پذیرش درخواست شما ، با شما تماس گرفته میشه و باید بیمه مسافرتی رو ارائه کنین و ویزای خود را تحویل بگیرین.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای جستجوی کار آلمان

  1. پاسپورت
  2. ترجمه شناسنامه به زبان آلمانی یا انگلیسی
  3. ترجمه مدارک تحصیلی
  4. رزرو هتل در المان
  5. حساب بانکی حداقل ۶۰۰۰ یورویی
  6. مدرک زبان
  7. تایید مدارک تحصیلی توسط ZAB
  • مهاجرت به آلمان از طریق ویزای کار (ویزای بلو کارت)

اگه بخواین به عنوان یک خارجی با ویزای کار به آلمان مهاجرت کنین، باید اول یک قرارداد با شرکتی ببندید

اول باید اگر برای یک تخصص فنی درخواست میدهید، باید حداقل ۳۶٫۶۸۸ یورو در آمد در سال داشته باشید و در صورتی که برای شغل غیر فنی درخواست داده اید باید در آمدی بالاتری داشته باشید (بالای ۴۶۰۰۰ یورو، بدون مالیات)

دوم قرارداد شما باید بیش از یک سال اعتبار داشته باشه. اگر قرار داد بدون تاریخ ببندید، به طور مثال مجبور نیستید سالانه به اداره امور خارجی این کشور بروید.

در واقع ویزای کار آلمان ۴ ساله هستش و در صورتی که قرارداد شما کوتاه مدت باشه، ویزا بر اساس آن صادر میشه. بعد از ۳۳ ماه مشغول به کار بودن در آلمان با ویزای کارت آبی، میتونیناقامت دائم آلمان رو بگیرین.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کار آلمان

  1. فرم تقاضای کارت آبی
  2. ۲ عکس ۳٫۵ در ۴٫۵
  3. ترجمه شناسنامه
  4. مدارک قرارداد کاری
  5. مدارک تحصیلی تایید شده توسط ZAB
  6. مدرک زبان
  7. بیمه درمانی ۹۰ روزه
  • مهاجرت به آلمان از طریق دریافت پیشنهاد کاری

این نوع مهاجرت، چندان ساده نیست. شما باید یک کارفرمای آلمانی پیدا کنید که برای شما پیشنهاد کار بفرستد. کارفرمای شما باید اول به مدت شش ماه آگهی کار در آلمان و اتحادیه اروپا بدهد و در صورتی ک متقاضی پیدا نشد، میتونه از شما در ایران درخواست کار کنه. یا کارفرما به اداره کار بره و اونها رو قانع کنه که نیروی کار مورد نظر وی در ایران هستش.

  • مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل و تبدیل آن به ویزای کاری

میتونین ویزای تحصیل المان رو بگیرین و در اونجا مشغول به درس خواندن شوید. پس از مدتی یک شغل مربوط پیدا کنید و در خواست ویزای کار بدهید.

لیست مشاغل مورد نیاز آلمان ۲۰۱۸

  • مکاترونیک
  • فن آوری اتوماسیون
  • مهندسی برق
  • ساخت و ساز ساختمان
  • مصالح ساختمانی
  • نظارت ساخت و ساز ساختمان
  • توسعه نرم افزار
  • برنامه نویسی
  • رانندگان قطار و حمل و نقل ریلی
  • پرستاری
  • ارتوپدی، فن آوری توانبخشی
  • شنوایی شناسی
  • متخصص فن آوری فلزی
  • مکانیک
  • جوشکار
  • الکترونیک
  • تکنولوژیست صنعت
  • تدریس اتوماسیون صنعتی
  • مهندسی اتوماسیون (کارشناس)
  • رباتیک، سیستم های مستقل (کارشناسی)
  • مهندسی برق (فن آوری اتوماسیون)
  • مهندسی صنایع
  • مدیریت برق
  • مدیر ساخت و ساز نجاری
  • استاد نجار
  • متخصص سقف، دیوار و تکنولوژی آب بندی
  • لوله کش
  • مهندس تجهیزات بهداشتی
  • گرمایش و لوله کشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 4 = 4